Han såg och levererade som det heter, delvis därför är Vindelälven fortfarande opåverkad av  förstörelse med byggen av kraftverk mm. Det är ren njutning att sitta vid någon forsarna, lyssna till bruset i älvfåran. Änglamark  den visan är inte bara vacker  den ger oss en påminnelse om vår fantastiska natur.  Sverige har så mycket av den varan, och den  räcker till så många och den förenar skogsfolket, med rennäringen och gamla tiders bebyggelse, Man kan med enkelhet ta sig ut i naturen, finna sig en egen idyll, och återvända, när livet känns en aning stressat, eller påfrestande av någon anledning. Jag har funnit några sådana. och kan lätt ta mig dit och bara sitta och njuta känna tallbarrs doft. Fundera över hur gamla de murkna stubbarna är, eller ana ett renhorn som sticker upp och nyfiket studerar mig ,( kan tänker den varför sitter den gubben på stubben och bara glor.)

Dagens Resa till  Skellefteå för rehab möte startade tidigt 08 10 Mötet var kl 1400 bussen hem 16 15. Lång dag men ett bra möte. Så idag kunde jag inte komma till dig, men i morgon kommer jag och på lördag söndag ,men måndag är jag i Umeå för att kontroller mina öron igen, de ger sig aldrig. Det är bra.