Det är fullständigt klart att det är väder och vinter. Men så farligt är det faktiskt inte i våra trakter, det är mest fråga om lite vind. Relativt byig men ändå inget oroligt. Jag tror att det är längre in mot fjället som det är dramatiskt. Men det kommer en och annan snöby som snabbt  försvinner. Jag åker ut till Malå och till dig min kära hustru, det vill jag inte missa. Igår var tröttheten påtaglig och det såg ut som om du helst ville vila eller sova. Jag håller på med lite foto i källaren samt en genomstädning "av mitt hem" Ett tungt och hopplöst företag, eftersom jag inte vet om jag skall bo kvar här. Beslutsångest, byn är ju en av de byar här i Lappland där man bara trivs. Medan jag nu funderar på vad som kan vara det bästa för mig och för dig så, förestår en grundlig städning  i alla utrymmen.
Väder ja det kommer och det går.